Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Archiv magazínu Agape - ročník 2021

Jiří Sedláček - Proč vadí některým lidem v Kruhu přátel Bruna Gröninga zmínka o Ježíši Kristu?

22.11.2021 | Diskuse: 10x - 04.12.2021 10:35:20

Bruno Gröning předal a i nadále předává něco čemu se nedá odolat, vnímavé si okamžitě získá, nevědomé anebo zlem zasažené bez jediného slova usvědčuje z jejich omylů. Jím uzdravení se rozhodli šířit zprávu o působení Gröninga dál do světa. Tak vznikl Kruh přátel Bruna Gröninga. Spolu s tím se však objevuje a sílí i onen lidský faktor. Měli bychom zkoumat s otevřeným srdcem a myslí, co chtěl ve skutečnosti Bruno Gröning sdělit lidstvu.

Jiří Sedláček - Život v pravdě

18.11.2021 | Diskuse: 2x - 26.11.2021 12:04:03

Člověka charakterizuje schopnost rozhodovat se na základě své svobodné vůle. Každé rozhodnutí ze svobodné vůle utváří kvalitu našeho života a má rozhodující vliv na náš další osud. Každá dílčí kvalita vůle se sčítá s tím co v nás bylo a určuje co bude dál, do jakých podmínek a situací se dostaneme, co budeme muset řešit. Kdyby lidé věděli jak velký význam má pro harmonický život celku lidská vůle a ní spojené myšlenky, byla by v nich větší odpovědnost a smysl pro řád.

Jiří Sedláček - LÉČIVÉ PŮSOBENÍ BRUNO GRÖNINGA V JEMNOHMOTNÉ ROVINĚ

13.09.2021 | Diskuse: 4x - 25.10.2021 19:27:41

Níže uvedená kresba zachycuje léčivé působení Bruna Gröninga v jemnohmotné rovině. Ukazuje mimo jiné i na jeho propojení se třemi základními Zdroji energie, které proudí trvale do Stvoření - s Božím Světlem (uprostřed), s vyzařováním Sv. Grálu (vlevo) a s vyzařováním Principu Krista (vpravo). Lidská bytost je bytostí duchovního vědomí ve fyzickém těle, to znamená, je to právě náš duchovní rozměr skrze nejž se propojujeme s těmito základními Zdroji energie.

Jiří Sedláček - Význam svobodné vůle a možnosti lidského vědomí v těle

07.09.2021 | Diskuse:

Každý z nás je ve své podstatě nastaven tak, aby průběžně přijímal a předával život. V rovině lidského podvědomí je tento základní instinkt stále živý,  záleží tedy na tom, jak jsme nastaveni v rovině svého vědomí, zda v sobě tento základní instinkt - povahou svého chtění a svého myšlení - podporujeme, anebo jej naopak ve své nevědomosti v sobě potlačujeme. 
         

Josef Staněk - Tornádo bylo varováním - musíme se začít chovat jinak

21.07.2021 | Pouze pro předplatitele | Diskuse: 13x - 26.07.2021 10:04:43

Dobrý den, posílám nejnovější video. J. Staněk

Josef Staněk - Skryté duchovní dějiny národa českého od 14. do 21. století

12.07.2021 | Pouze pro předplatitele | Diskuse: 11x - 29.07.2021 8:34:15

       Označením „duchovní“ označuji pohled na události českých a evropských dějin z hlediska toho, co zbude z dějin po zaniknutí života na této zeměkouli. Po ukončení procesů života ve hmotné rovině zůstane trvalý zápis v odehravších se dějinných společenských procesů jednak v „boží paměti“, jednak zápis vnitřních osobních prožitků v nadčasovosti dále žijících duší. (Možná na jiných planetách vesmíru.) Z prožitého je ale pro duši nejdůležitější jeho výsledné působení na její „vibrační vzestup“. Přiblížení se Světlu, tedy duchovní dimenzi věčnosti.

Jiří Sedláček - Člověk jako víceúrovňová bytost a symptomy onemocnění Covid-19

04.03.2021 | Diskuse:

V životě člověka a lidské společnosti jako celku jde odedávna především ostatním o návrat k životu v přirozeném pořádku duchovní dimenze a v přirozeném pořádku přírodního světa. Pokud se jakákoliv civilizace od tohoto zadání odkloní, dochází k jejímu úpadku. S tímto odklonem se dostavuje určitá disbalance základních duchovních, duševních a biologických sil v informačním poli člověka, objevuje se pokles energií v celém jeho víceúrovňovém systému, objevují se změny v myšlení a chování lidí, narůstá strach a z něj plynoucí agrese. Pokud není vnitřní napětí uvolněno, stává se destruktivní silou, narušuje spojení s vnějším prostředím a tím snižuje přirozenou odolnost a obranyschopnost organismu. Tak se objevují a tak se dále šíří různé nemoci a epidemie, narůstající agrese vede k nekonečným sporům a válkám. Člověk je bytostí ducha, duše a těla, tzn. má přirozeně rozvíjet každou z těchto svých základních informačních a energetických úrovní, pokud se o to nesnaží, stává se na celku parazitující bytostí, jako takový je po určité době zatakován obrannými silami přirozeného prostředí v němž žije. K těmto obranným silám patří i viry a mutující viry. Pojďme se tedy zamyslet, v souvislosti s výše uvedeným, nad tím, na co nás upozorňují dosud nevysvětlené symptomy onemocnění Covid-19.

Josef Staněk - Televizní Božena - vyjevení duchaprázdnosti tvůrců současné ČTV

30.01.2021 | Pouze pro předplatitele | Diskuse: 22x - 11.02.2021 9:23:04

S napětím jsem očekával dlouho ohlašovaný TV seriál o ikoně národního obrození a jediné ženě v desítce „největších Čechů“. (Dle hlasování národa.) Hlavně proto, že znám duši Boženy Němcové z jejího díla velice dobře. Při čtení její tvorby se do napsaného vcítím natolik, že autorka mi z nich doslova vystupuje jako živá. Cítím její osobnost a mohu s ní „skoro přímo“ komunikovat. Při čtení jejího textu mi vyvstává v duchu obraz velké jemné ženské bytosti. Kontakt s ní skrze její dílo mi vlévá pohlazení do duše. A zřejmě nejen mně. Nepochybně právě proto se stala ve své době spisovatelským velikánem pro masu českého lidu. V důsledku účinku její písemné tvorby následně i národním symbolem. Registruji u její bytosti vlastnosti jako čistou ženskost, humanizmus, lásku k dětem, přírodě a typ myšlení, který vychází z Platónova „světa idejí“ (nebe).

Jiří Sedláček - Jeden z úhlů pohledu na onemocnění Covid-19

08.01.2021 | Diskuse: 5x - 18.01.2021 12:40:32

© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.