Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Jiří Sedláček - Osobní zkušenost s AK paní Jany Brzobohaté

Před několika týdny jsem se vrátil k jedné z kreseb paní Jany Brzobohaté, zaujala mě kresba zachycující úroveň napojení, toku a vibrací energií stigmatizovaného pátera Pia při tvorbě díla Ježíšova agónie v Getsemanské zahradě. Napadlo mě, že si tuto kresbu vyfotím do svého telefonu, abych se k ní mohl příležitostně vracet. Udělal jsem dvě fotografie této kresby, jednu z nich jsem chtěl vzápětí vymazat, ale záznam vyzařování této kresby byl tak silný, že i po vymazání zůstala v telefonu určitá stopa. Tuto skutečnost považuji za zřejmý důkaz toho, že všechny AK, meditační obrazce, osobní analýzy, léčivé a ochranné kresby paní Jany Brzobohaté působí jako silné zářiče a mohou předávat významnou pomoc. Čím vyšší duchovní napojení je v nich zachyceno, tím silnější vibrace vysílají. Z tohoto úhlu pohledu, vibrace spojení pátera Pia s Ježíšem zachycené AK má tak silné vyzařování, že jeho působením dochází ke změnám i v atomární a kvantové rovině.

                                          
 
 
Dnes 23.9. 2018 je tomu přesně 50 let od úmrtí pátera Pia a přesně 100 let od chvíle, kdy obdržel viditelná stigmata. Myslím si, že je na místě se na chvíli zastavit a uvědomit si výjimečný přínos této duchovní osobnosti.
 

 
„Kdyby se svět obrátil vzhůru nohama, kdyby temnoty zasáhly vše, nesmí nic naplňovat tvou duši neklidem, protože Bůh je s tebou“
 
Páter Pius (25.5. 1887 – 23.9. 1968) byl člověkem zcela oddaným Bohu, prožíval hluboce svůj vztah k Ježíši Nazaretskému, toužil přijmout Krista plně do svého života. V září roku 1915 mu byla vtištěna bolestivá stigmata neviditelně, přesně tři roky na to se tato stigmata projevila viditelně. Skrze ně byl přímo bytostně spojen s Ježíšem Nazaretským. Provázelo jej mnoho duchovních darů, právě skrze tyto dary mohl být plně účasten a předávat pomoc lidem. Páter Pio žil v moci a síle Ducha svatého, obětoval svůj vlastní život, aby tak přivedl člověka zpět k víře v Boha. Setkání s ním napňovalo věřící novými pocity a vedlo k přesvědčení o vyšší moci a síle, která pomáhá uzdravovat duši i tělo člověka.
 
J. Sedláček
 
 
 
 

Hodnocení
Aktuální hodnocení: 5 (22 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.