Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Plastová pohroma

Plastová pohroma - Transkript textů

  1.  
  2. BALENÁ VODA – potřebujeme ji?
  3. Balená voda stojí více než $1,50 za láhev. To je 1 900 x cena vody z vodovodu!
  4. To znamená špatnou zprávu pro vaše: Peněženku Protože průměrný občan USA utratí přes $400 každý rok za balené vody. Zdraví Které může být poškozeno toxickými chemikáliemi jako Bisphenol-A (BPA) vyloučený z plastových lahví. **BPA příjem může také způsobit rakovinové buňky ve vašem těle . Životní prostředí Které je nakaženo produkcí, přepravou, balením a likvidací plastových balených vod.
  5. V roce 2004 byla spotřeba balené vody udána na (litrů)
  6. litrů je téměr plastových lahví za rok z čehož 86% končí nakonec jako odpad
  7. *1 500 plastových lahví končí jako odpad každou sekundu!
  8. litrů znamená barelů nafty, která byla použita na výrobu těchto plastových lahví. Tato nafta by mohla stačit jako palivo pro 100 000 aut po jeden rok.
  9. litrů také přispívá na přírůstek 2 500 000 tun oxidu uhličitého , který byl vyprodukován vyráběním plastových lahví.
  10. a...
  11. sto bilionů dolarů které jsou utraceny každý rok spotřebiteli balených vod. Množství jako toto činí federální finanční výpomoc docela malou
  12. Výzkumy ukazují, že za zlomek této částky by mohl každý na této planetě mít zabezpečenou pitnou vodu a řádnou hygienu Myslíte, že můžete pomoci?
  13. Že balenou vodu jen pijete ? Jste si jisti, že znáte všechna fakta o balené vodě? Utrácíte peníze ... Znečišťujete zemi ... Riskujete znečištění akviferu* a dalších vodních útvarů Všechno kvůli balené vodě !? *Akvifer (z angl. (groundwater) aquifer ) neboli vodonosný horizont nebo (zvodněný) kolektor je podzemní vrstva (horizont) nasáknutá čerstvou vodou, často obrovský podzemní prostor nasycený vodou. Na světě existují stovky takových rezervoárů (podzemních zásobníků) a mnohých z nich se lidé ještě nedotkli. Průzkumy ukazují, že 35% spotřebitelů balených vod si myslí, že je bezpečnější než voda z vodovodu
  14.  
  15.  
  16.  
  17. Necháváte balené vody ve vašem autě? Mysleli jste, že je to praktické, že? Ale věděli jste ... že teplo v autě a plast láhve může vylučovat chemikálie, které mohou vést k rakovinám prsů a dalším typům?
  18. A i když si myslíte, že nenecháváte láhve v autě , víte jakými extrémními teplotami musely projít, dříve než jste si je koupili? Uskladnění ve skladech teplota od -3 do 29 stupňů transport v nákladních autech teplota od 37 do 65 stupňů konečně u vás nakládání a vykládání teplota od 7 do 37 stupňů vzetí do místních obchodů teplota od 12 do 37 stupňů
  19. Toto je bezpapírová zpráva...Šíření je umožněno. A jestli jen 1 osoba přestane užívat balenou vodu, skončí o 200 plastových lahví méně v odpadu tento rok.

Hodnocení
Aktuální hodnocení: 4,6 (9 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.