Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Obejmi Boží Milost - 2012 (Ebrace the Divine Grace - 2012)

Kéž vás všechny skrápí božská požehnání. Nabízejíc své pozdravy Pooja Raghavendrovi Svámímu z Mangtralaya a všem svatým himálajské tradice, rád bych se s vámi všemi podělil o svůj zážitek, týkající se nezměrného hojného (bohatého) proudu Boží Lásky, který zahalí náš sluneční systém v roce 2012 skrze božskou milost. Tento hojný proud Boží Lásky překrásně změní naší zemi v nebe. Změní člověka v nebeskou bytost. Jaký zázrak! Uvědomujeme si nyní pravdu, že pokud Bůh chce, může změnit peklo v nebe v setině vteřiny. Bůh je tak soucitný a milující. Máme nesmírné štěstí, že žijeme v tomto časovém úseku nejvyšší změny. WOW! Tato blaženost je absolutně nevyjádřitelná.

Rád bych se podělil o svůj zážitek s duchovními aspiranty a zvláště s těmi, kteří meditují. V následujících 3 letech se budete setkávat s takovými zkušenostmi, o kterých jste nikdy neslyšeli ani je neviděli. Budeme dostávat zvláštní světelné vlny z největšího a nejjasnějšího slunce Siriuse, umístěného v galaktickém středu. To se stane vždy jednou za 22 500 let. Toto světlo, které má zlatý nádech, je vědci nazýváno zářením gama. Ještě nezískali úplnou znalost nebo informaci o těchto nesmírně mocných paprscích. Vědci říkají, že toto mocné světlo projde naším slunečním systémem, stejně jako skrze dalších 6 slunečních systému naší galaxie. Vyhlásili 21. prosinec 2012 jako datum, kdy se tyto paprsky pravděpodobně dotknou země, a pak nastane úplná přeměna země, slunce a dalších planet po dobu jednoho roku. Dávají velký důraz na objevení se zemětřesení, tsunami, záplav atd…… jako možnosti. Nemají žádný dokonalý zdroj, aby potvrdili svůj výzkum. Stejně jako astrologové, kteří předpovídají, tak také vědci jen předpovídají možnosti budoucnosti.

Takové kalamity jistě mohou nastat. Rád bych se s vámi podělil o to, co jsem realizoval skrze meditaci. Je pravda, že toto zářivé světlo ze Siriuse, bude hojně proudit skrze náš sluneční systém, ale nesouhlasím s tím, že to povede ke zničení. Bůh nikdy nepustí ruku těch, kteří v něj věří. Je nesmírně Soucitný. Je skrz naskrz pravda, že je Služebníkem svých oddaných. S naprostou péčí posílá toto světlo pro pokrok našeho slunečního systému. Musíte se ptát „Jak“?

Odpověď na vaše JAK je následující:

1. Toto světlo je světlem božské Lásky, oceánem Blaženosti. Když toto světlo obklopí Slunce, to se zcela změní. Naše Slunce se stane duchovním Sluncem. Slunce má život, má lásku. Tato láska bude od té doby božskou Láskou. Podobná změna nastane také na Zemi. Jen pohleďte na zázrak božské Lásky. Zářící světlo zlaté barvy projde najednou 7 slunečními systémy naší galaxie zároveň. Bude možno to cítit jako kdyby vyšlo 1000 sluncí najednou a nádherně zazářilo. Nazývám to „Prem Dhara“ (hojný proud Boží Lásky). Jak toto světlo projde, bude rozšiřovat Boží Lásku a Blaženost ve své úplnosti. Pokud se učiníme schopnými přijmou toto světlo Lásky a čekat na jeho příchod, jen tak budeme schopni vkročit do nadcházející Satya Yugy. Jsme již připraveni? Jaké přípravy je třeba udělat?
a. Úplná víra a důvěra v Boha, což znamená úplné odevzdání se Jemu.
b. Kundalini Shakti, která leží spící v našem subtilním těle, musí být probuzena. Anahata čakra (srdeční čakra) a Ajna čakra (třetí oko) by se měly otevřít. Obě tyto čakry mají sílu přijmou toto zářící světlo, lásku a blaženost. Proto musí člověk meditovat a musí být schopný dosáhnout v meditaci stavu bez mysli. Ti, kteří nemeditují, tomuto stavu nebudou rozumět. Nebudou schopní toto světlo snést. Proto je potřeba vytvořit zájem o meditaci alespoň nyní, než bude příliš pozdě. Ti, kteří o meditaci nic nevědí, jsou vítáni do našeho Ašrámu. S láskou je budeme provázet na cestě meditace a také, jak se postavit k této situaci.
2. Ti, kteří praktikují Yogasan (ásány?), Pranayam (pranájámu?) a meditaci, snadno budou čelit této situaci. Přesto jim dáme několik nezbytných tipů.
3. Egoističtí lidé nebudou schopni tolerovat toto světlo. Dosažení kontroly nad 6 nepřáteli zmenší ego a zničí ho. Těchto 6 nepřátel, touha, zlost, chtíč, lpění, pýcha a žárlivost, by měli být překonány láskou, mírem, štědrostí, obětováním se, soucitem a laskavostí. Člověk by měl být zcela bez tužeb a zcela oddaný Bohu s naprostým odevzdáním. Měl by být Božím služebníkem. Pak je snadné dosáhnout stavu bez mysli nazývaného Samádhí. Je snadné přijmout toto světlo, konec konců Bůh je tak soucitný. Od roku 1998 posílá toto světlo na Zem v malých dávkách. Ti, co meditují, získávali prospěch z tohoto světla. Jen vědci se bojí příchodu tohoto světla. Říkají, že toto světlo povede v člověku k depresi. Ještě neporozuměli tomu, že to je vibrace Božské Lásky. Pravděpodobně nikdo jiný, než ti, co meditují, tomu nebude schopen rozumět. Proto tolik zdůrazňuji, že musíme hodně meditovat.
4. Toto světlo se objeví někdy mezi 21. prosincem 2012 a 21. prosincem 2013 a nejdříve obklopí naše Slunce, přinášejíc naprostou změnu. V tu samou chvíli Slunce ztratí své vyzařující frekvence (své vyzařování), protože bude v nulovém stavu. Po 3 dny budeme beze světla. Jinými slovy, sluneční světlo se rozpustí v tom zářivém světle blaženosti, sjednotí se s ním a bude naprostá tma. V tu samou chvíli Země dokonce ztratí svůj elektromagnetismus. Země bude přeměněna v nebe. Intenzita tohoto světla bude tak velká, že způsobí úplnou změnu v člověku. Struktura DNA v genu člověka projde přeměnou a člověk dosáhne čtvrté dimenze. Po nějaké době získá také realizaci 5. dimenze. Pátá dimenze je domovem nebeských bytostí. Když bude Země přeměněna v nebe, všichni ti, kteří přežijí, doháhnou osvícení a proto se stanou nebeskými bytostmi. Stav člověka pak bude možno přirovnat k housence, která se zakuklila a po klidovém spánkovém stádiu se změní v motýla. Je to poprvé, kdy se tato výjimečná přeměna stane na Zemi. Jen ti, kteří přežijí tuto transformaci, se stanou nebeskými bytostmi. Žádný člověk, žádná generace, žádný doba na Zemi ještě neměli takovou zlatou příležitost. Je nemožné vysvětlit, jaké štěstí máme.

Ve 3 dnech bude člověk zcela přeměněn v nebeskou bytost a země v nebe.

1. První den, kdy Sluce bude zahaleno světlem Lásky, hojný proud Lásky pronikne vším a vtáhne sluneční světlo zcela do sebe. Vtáhne také světlo, které je roztroušené v a okolo našeho slunečního systému. Země bude pokryta úplnou temnotou a díky intenzitě světla zcela zmizí elektromagnetické záření, které putuje k Zemi. Elektřina přestane existovat. A nebude oheň. Člověk bude muset žít 3 dny ve tmě jako dehet. Během tohoto procesu se naše tělo změní do beztížného těla. Naše mysl a inteligence začne fungovat ve 4. dimenzi, protože v tu chvíli už naše geny budou transformované. Jedině ti, co meditují, budou schopni toto snést snadno.
2. Druhý den, díky absenci slunečního svitu, všechna voda na Zemi zmrzne. Během 48 hodin se celá Země změní v ledovec. Během této přeměny může vyhynout většina zvířat. Ale želva, himálajský jelen, krávy jako kapila, kamadenu, nejpravděpodobněji přežijí dokonce i tuto transformaci. Mořská zvířata, žijící v hlubinách oceánů, mohou také přežít. Přeměnou Země v ledovec Bůh ochrání Zemi od Mahapralaya (zničení těžkými záplavami). Lidé,jako Bhasmasura (viz příběh Sri Chinmoye o králi, který se modlil k Šivovi, aby mu dal dar, kdy vložením své ruky na hlavu jiné bytosti, tato bytost se spálí na prach. – pozn. Překladatele), si přivodí svou vlastní zkázu, protože jen taková místa, kde jsou skladovány bomby, mohou vybuchnout.
3. Během 72 hodin bude celý proces ukončen a hojný proud Lásky vyšle svůj paprsek světla jeden po druhém měkce a jemně (delikátně). Když se ledovec rozpustí a začne proudit jako voda do níže položených oblastí, tam přeživší, budou moci tato místa snadno opustit a dosáhnout nově vytvořených výše položených oblastí, protože v té době budou mít beztížné tělo, které bude moci levitovat. Úplně každý bude zářit zlatým zářivým tělem. Začnou vylétavat v blaženosti jako motýli z kukly. Barva lesů, stromů a rostlin se změní v kurkumově žlutou a zelenou a budou zářit zlatou září. Nebe rozkvete na zemi a my budeme schopni kontaktu s dalšími takovými nebi v naší galaxii. Toto nové zrození pro náš sluneční systém se jistě stane. Slunce, Země, planety všichni budou součástí této Božské Úrovně a usnadní transformovanému člověku (nebeské bytosti) žití. Po této transformaci Země neuvidí noc na dalších 2000 let. Ale těchto 2000 let na zemi bude jako jeden den v nebi.

 

Hodnocení
Aktuální hodnocení: 3,2 (10 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.