Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Nová kniha - O zapomenutém království (D. Filipi)

    Je zde zcela nenásilně popsán význam dobra a zla, čaker, andělských bytostí a vše, co by mělo malé dítě vědět již od nízkého věku. Hodně lidí si v minulých letech stěžovalo, že právě u tohoto tématu je na našem knižním trhu velká mezera, proto jsme se rozhodli, že knihu zařadíme do našeho edičního plánu.
    Knihu "O zapomenutém království" napsala a sama ilustrovala paní Daniela Filipi, na úpravě textu jsme však museli s Daškou (daška z fóra) podílet několik měsíců než se dostal do konečné knižní podoby. Oba jsme na knize pracovali po večerech zdarma jen proto, aby byla výsledná cena knihy minimální a mohla se tak dostat mezi co nejvíce lidi. Případný zisk půjde pouze a jen do rukou p. Filipi, která žije sama s dcerou a je bez trvalého zaměstnání. Prodej knihy by byl pro ni velkou finanční vzpruhou v jejím nelehkém životě.
 

    Proto apeluji na všechny, kdo si tento článek přečte, aby si knihu zakoupil. I když třeba sami již nemáte malé děti, určitě se najdou ve vašem okolí rodiny, kterým můžete knihu darovat nebo prodat. Uvidíte, že nebudete litovat.
    Pokud by náhodou někomu připadal tento článek ode mě jako nátlak, vězte, že tomu tak není. Dokonce ani v případě nezájmu o knihu nebudeme mít v Agape žádnou ztrátu, neboť na tisk knihy přispěl zcela bezúročně pán, který si nepřeje být jmenován, a který s návratností investice nijak nespěchá.
    Jelikož si v Agape poslední roky stěžujeme na pasivitu většiny lidí, dokažte nám konečně, že tomu tak není a podpořte nás v tomto velmi zajímavém projektu. Červený Antonín

Kniha je vázaná, 170 x 235 mm, 80 str., bohatě ilustrovaná, cena jen 149 Kč.
Ve chvíli uveřejnění tohoto článku je kniha ještě v tisku, k odebrání bude asi za 14 dní. Až poté ji umístíme i do nabídky knih. Objednat si ji můžete e-mailem však již hned.
 

Fotogalerie

obal-titul
Hodnocení
Aktuální hodnocení: 4,8 (19 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.