Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Jak jsem přežil prasečí chřipku

   Středa: Večer začalo i u mne pobolívání ve svalech nohou, které jsem nikdy před tím nepozoroval.
   Čtvrtek: Pobolívání svalů nohou a zimomřivost jsem se rozhodl „rozehnat“ rychlým pěším pohybem po městě. Odpoledne mě tam však zachvátila tak velká zimnice, že jsem se domů doslova dotřásl. Nemohl jsem se ani trefit do klíčové dírky. Za 70 let jsem nikdy nic takového nezažil. Doma jsem vlítl do „vařící“ vany, kde třes zmizel, začalo mi být příjemně a myslel jsem si, že jsem ze všeho venku. Navíc jsem do sebe vliv dvě deci vody se 4 kapkami aktivovaného MMS pro jistotu. Je to obměna starého zvěrolékařského: Nemáš-li co dáti, dávej Kalium jodati. ( Nic nepokazíš a často nechtěně pomůžeš věci.) Dnes to platí o přiměřeném použití MMS. Třes pomalu zmizel, ale vylétla teplota 38,7 během hodiny. Nemoc tedy charakterizuje velmi rychlý a překvapivý nástup! Tak do postele a jako obvykle při chřipce, již jsem měl za život mnoho. Ale zde bylo něco nového. Mimořádně kruté bolesti svalů a kloubů, zejména nohou. Bolí jakýkoliv dotyk, i položení na matraci. Není možné se ani otočit, pot z vás leje. Hlava a nohy se cestou na záchod motají. Do půlnoci každé 4 hodiny 4 kapky MMS (čtyři proto, že mám odzkoušeno, že mi zaručeně nedělaly žádné potíže), ale co potom, na prázdný žaludek MMS nesnáším. Nasadil jsem tedy 400 mikrogramů (ppm) koloidního stříbra, které na prázdný žaludek naopak dělá dobře.
   Pátek: Noc hrůzy jsem přežil a ráno teplota jen 37,1. Ale bolesti svalů mírně přetrvávaly, šílená celková slabost. Něco takového jsem ještě v té míře nezažil. Opět do vyhřáté vany, zahození propoceného pyžama, něco superdietního (rohlík s neslazeným čajem) a opět 4 kapky MMS. Až do odpoledne. Ku podivu již večer bez teploty, slabý a motající se jak „cepelín“. Ale říkal jsem si, přes svalové bolesti jsi z toho již venku. A ku podivu jsem již usnul. V noci při WC opět dvakrát 400 ppm koloidního stříbra.
   Sobota ráno: Radostné probuzení. Svalové bolesti jen reziduální, vrátila se mi síla natolik, že jsem s poleháváním zvládl domácí práce i chuť k jídlu. 3 krát denně 4 kapky MMS. Začal jsem mít podezření, že se jednalo o onu prasečí chřipku. Naťukal jsem tedy na internetu prasečí chřipka - příznaky a s úžasem četl, je to tam velmi přesně popsáno, co jsem právě prodělal. Doporučuji přečíst! (I když to většina čtenářů neudělá.) Pokud se týká mého názoru na návštěvu lékaře, v tom stavu bych se tam ani nedopotácel, ani nemá ordinační hodiny, nemluvě o tom, že jak vidím čekárnu, zvedá se mi žaludek. Moje určitě špatná zásada je, že když ze zákona nemusím, k lékaři nejlépe v hlubokém bezvědomí.
   Neděle: Plná obnova sil, hurá, v poledne jedu na chalupu.

   Z toho ponaučení plyne:
   1. Pro stoupence „vědeckého světového názoru“ jasně vědecky nepodložený důkaz ani o tom, že virus byl prasečí chřipka a že MMS a koloidní stříbro pomohly. Doporučuji řídit se přesně pokyny pověřených distributorů prověřených léčiv.
   2. Pro stoupence teze, že hlavní je víra a prosba o zdraví s vlastním neusilováním zajistí, že za ně bude zázraky pracovat Bůh, nechť se toho drží. Když nedopadnou, jako že nedopadnou, tak to svedou na své hříchy a navštíví svého ateistického lékaře s prosbou o pomoc. Spíše on je, neboť nedojdou.
   3. Pro ty, kteří žijí zásady našich moudrých předků: člověče přičiň se a Pán Bůh ti požehná a situace přeje připraveným, nechť se připraví! Epidemie je tady, cítím v „kostech“, že ateistické svátky maloobchodního obratu to supermarketech rozpumpují. Vypadá to tak, že letos nebudou lékaři na pohotovosti tahat kosti, ale dělat lítačku k akutní masové chřipce. K tomu opět dodatek z evangelia o pannách pošetilých (jak mnoho jich bude!) Až to udeří a nic se nekoupí, a bude jimi třepat zimnice, začnou shánět MMS a koloidní stříbro!!! A jdou vstříc svému pozdě bycha honit! Dvacet let jsem neměl chřipku nebo nemoc z nachlazení, vždy ji snadno „rozeženu“. Tentokrát ji na mne shůry hodili, a já jsem rád, aby to mohl popsat a varovat druhé, kteří třeba nemají takové komunikační možnosti. Pozdravuje a vnitřní sluch otevřený přeje J. Staněk.
 

Hodnocení
Aktuální hodnocení: 5 (13 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.